Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki le tudná nekem fordítan...

Valaki le tudná nekem fordítani ezt a receptet?

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 30. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
szépen másold ki az egészet google fordítóba angol nyelven íródott.
2013. szept. 30. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
mivel ez egy kép nem tudom kimásolni :)
2013. szept. 30. 21:06
 3/6 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Na. Remek. Kerestem már.

Kell hozzá két nagy hagyma, egy-két csésze tej és zsemlemorzsa és liszt, egy teáskanál fokhagymapor, só és olyan olaj, amit hevíthetsz, szóval zsír, ghi, hevíthető repce, vagy napraforgó olaj. (na, ezzel kellett volna kezdeni)


Vékonyra szeletelni a hagymát és összekeverni a morzsa felével, egy evőkanál tejjel. (ezt megnézném, hogy lehet összekeverni - figyu, én lefordítom, mi van ideírva, de kétlem, hogy jó a recept)

Két evőkanálnyi halmokat karikába gyömöszölni, és sütőpapíron egy órára fagyasztóba tenni a karikákat. Az olajat 175 fokra melegíteni.

Két tálba: egyikbe tej meg liszt, a másikba a folhagymapor meg a morzsa. A fagyasztott karikákat elöször a lisztes-tejes tálba, aztán a morzsásba mártogatod és másfél-három percig sütöd, vagy amig aranybarna nem lesz. Lecsöpögteted az olajtól és kicsit megsózod.


Hát, én vastag hagymakarikát szoktam sütni... biztos, hogy jó ez a recept? Nehezen hiszem el, hogy karikába gyömöszölhető a leszeletelt hagyma és morzsa...

2013. okt. 2. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy jó-e, instagramon találtam.
2013. okt. 2. 20:22
 5/6 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Valahol amerikai oldalon láttam már olyan hagymakarikákat, hogy azt hittem, elfolyik a nyálam. Speckó tartón voltak, mint egy gyertyatartó. És olyan receptet is ismerek, ahol a vastag hagymakarikát sörtésztában sütik. :)

Jóvanna, csak kiváncsi voltam én is.

2013. okt. 3. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Szívesen veszem azt is,ha valaki küld nekem valóban jó,kipróbált hagymakarikás receptet :)
2013. okt. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!