Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma, ami laktató és...

Mit főzzek ma, ami laktató és nem túl drága?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam volna, hogy e kérdés megválaszolása valaha ilyen nehéz lesz számomra.
2013. okt. 16. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lecsós csirkemáj, nokedli. Fél kiló máj 2oo ft. 3 db paprika, l db paradicsom, hagyma kb 1oo ft. Zsiradék. Galuska kb fél kiló liszt 50 ft, l tojás 30 ft. 4 fő bőven jól lakik.
2013. okt. 16. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
rakott krumpli,borsófőzelék borzaskával,spenót sült virslivel,penne carbonara
2013. okt. 16. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
paprikás krumpli
2013. okt. 16. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Krumplis teszta, rizseshus, pasztortarhonya, kaposztas teszta, babfozelek fasirttal, babgulyas.
2013. okt. 16. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Rakott tarhonyát
2013. okt. 16. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
10%
pálinkát
2013. okt. 16. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Túrógombócot készítettem! ("Garantáltan nem fő szét" módszerrel!) = a tejbegrízt megfőztem, bele egy kis sót, egy kis cukrot, egy cs. vaníliás-cukrot. Amikor teljesen kihűlt, beledolgoztam símára a túrót. Kanállal szaggattam az ovális alakú gombócot a kész zsemlemorzsába, (így nem lettem nyakig morcsos!) be is zabáltam belőle! :)))
2013. okt. 16. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tojásos nokedli , rántott máj , resztelt máj , tócsni , lángos (csinálhatsz töltöttet,és úgy még laktatóbb ->töltheted virslivel,szalámival ,kis sajttal .... ) , fasírt , [link] , rántott párizsi , vagy csak a párizsit simán kis olajban kisütni :) , virsli pörkölt , szilvás gombóc,nudli , gombapörkölt,rántott gomba , gombás rizs , Császármorzsa: 20 deka búza dara

2 tojás

fél liter tej

1 citrom leve.

A darát egy tálba öntöm, erre ráöntöm a tejet a tojások sárgáját, és kb fél óráig félre teszem, hogy a dara megdagadjon, majd a citrom levét is hozzáadom. A tojások fehérjét habbá verem és a már megdagadt búzadarához keverem.Egy serpenyőbe olajat hevítek és a masszát beleöntöm, és állandóan keverem mind addig amíg szép piros barnás színt nem kap. Ekkor tálalom, sárgabarack lekvárral és meggyel.

2013. okt. 16. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!