Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés után is olyan a kajának...

Sütés után is olyan a kajának a tápérték tartalma, mint előtte?

Figyelt kérdés
Ma úgy döntöttem, hogy lemérem azt, amit sütök. Elkezdtem egy alakformáló edzést, és ehhez mérten a táplálkozást. Csibemellet készítettem, nyersen 133 gramm volt (amit lemértem), és miután megsült, újra lemértem és ugyanazok a szeletek csupán 87 grammosak voltak. Tehát ha a nyers, 133grammos csirkemellbe volt mondjuk 30 gramm fehérje, akkor a sütés után is megmarad benne ez fehérjetartalom - a 87grammnyi csirkében?

2014. jan. 4. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Megmarad, ami miatt a súlyvesztés van, az a hús elpárolgó víztartalma (a zsír sülhetne még ki, de az a csirkemellben nemigen van).
2014. jan. 4. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Megmarad benne. a fehérje nem vész el... :)
2014. jan. 4. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!