Melyik általad elkészített ételre vagy a legbüszkébb?
Lecsó.
Nem a legluxusabb étel ,de nagyon szeretem.
Meg az sem elhanyagolható ,hogy rengteteg változata van.
10. nem baj, mi értettük.
Egyéb hasznos válasz?
Olyan nagyon leg nincs, mert még el sem gondolkodtam rajta... :)De azért büszkén gondolok vissza egy kreációmra, amivel több, mint 300 csapat közül elsők lettünk egy nagyszabású főzőversenyen.
Ez egy erdeigombás , lecsós, őzmájas ragu volt gyönyörű sárga fokhagymás-petrezselymes nokedlivel.
Az elsőnek üzenném, hogy nem tudom melyik országtortát tartotta bénának, de munkatársam, és jó barátom a készítője - no nem a Zila, aki kitalálta a receptet -, és ezért fel kell szólaljak, hogy nem nevezünk valamit "béna ételnek", sőt, "sz*rnak" sem, maximum azt mondhatjuk, hogy nekem nem tetszett.. Ez minden ételre, és italra igaz. Példának okáért leszólhatnám a legtöbb otthoni főztöt, hogy ez béna, mert túl van sütve a hús, túl híg a leves, túl sűrű, túl van főzve a zöldség... De nem teszünk ilyet, mert mindenkinek más az ízlése, és nem várhatom el senkitől, hogy ő is a mai gasztronómiai trendnek megfelelő hőkezeléssel készítsen el otthon zöldségeket, vagy éppenséggel húsokat szuvidáljon. ATtól még nem lesz béna az étele. Maximum nekem nem tetszik.
Kérdésre válaszolván:
A legbüszkébb?: ) Márton napon álmodtam meg egy rosé libamellet grillezett naranccsal, karamellizált gesztenyével és portói redukcióval...Eddig talán a legeredetibb receptemnek tartom:)
Emellett a másik amire a legbüszkébb vagyok - mivel a kedvenc ételem - a csilis bab;)
Talán a feketeerdő tortámra vagyok a legbüszkébb, amit kb 17 évesen készítettem. Kinéztem egy szuper receptet, amelyhez gyönyörű fotó is társult, elhatároztam, hogy én is megcsinálom ugyanolyanra. Jelentem, sikerült, irtó büszke voltam magamra, amikor belekezdtem a sütésbe, akkor valahogy teljesen irreálisnak tűnt, hogy meg tudom csinálni.
Egyébként szeretek sütni-főzni, de időhiány miatt inkább az egyszerűbb ételeket kedvelem, hétköznapokon 20-30 percnél több időm nincs sajnos a konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!