Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl híg a lángostésztám!...

Túl híg a lángostésztám! Mitől lehet, ha mindent recept szerint csináltam?

Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom : tegyél hozzá kevés lisztet még .

Kelés után ilyen ?

2014. jan. 13. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Még csak most keleszteném, de olyan híg, mintha palacsinta tésztát csináltam volna. Lehet az a baj, hogy rizslisztből csináltam? (Glutén allergia miatt muszáj a rizsliszt)
2014. jan. 13. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha MINDENT a recept szerint csináltál volna, akkor egész biztos nem rizslisztet tettél volna bele!!!!


Rizslisztböl nem fogsz tudni lángost készíteni!!!!

2014. jan. 13. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Tapsztaltból írom csak ebből a glutén mentes lisztből lehet kelt tésztákat készíteni: [link]
2014. jan. 13. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
36%

Nem akarok vitázni az előző válaszolóval, de mindenféle kenyérlisztből lehet keltet készíteni.Persze gluténmentes kenyérlisztről beszélek.!

A rizslisztet is használhatod, de keverni kell más lisztekkel.

2014. jan. 13. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!