Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segítség! Két centiméter...

Segítség! Két centiméter vastag szénréteg az edény aljában (rizsfőző képességeim mellékterméke). Hogy távolítsam el?

Figyelt kérdés
Ha le akarom valami fémmel kaparni az szerintem több mint fél óra lenne.
2014. febr. 16. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:

szórj rá szódabikarbónát: hagyd kb 10percig: Majd a szódabikaronára tegyél hídeg vízet ,és forrald fel.

Ha így sem jön fel szappanos dörzsi.

2014. febr. 16. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Van az a fém dörzsölő, pár perc és leszedi.

Ilyen


[link]

2014. febr. 16. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

milyen edény? és mennyire van odaégve?


amúgy áztasd min 2-3 órán át, a szódabikarbóna is jó ötlet

2014. febr. 16. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Kólát kell beleönteni,kb 2dl.addíg forralod,amég feljön. Ha nagyon használt a kóla,ki kell önteni,és mégegyszer forralni. Nekem bevált,és az olcsó kóla is jó hozzá. Az edény sem sérül.
2014. febr. 16. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!