Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan érjem el, hogy a...

Hogyan érjem el, hogy a zöldséges, csirkés rizottóm olyan jó száraz legyen?

Figyelt kérdés

2014. febr. 25. 11:23
1 2
 11/11 bumbi02 ***** válasza:

A rizottónak majdhogynem "folynia" kell. Ezen kár vitatkozni. Mindegy hogy Észak Olaszország, vagy Dél Kína. A rizottó, az rizottó.


Amúgy, ha azt akarod hogy jó száraz legyen:

Csinálsz egy zöldséges csirkeragut, majd annyi főtt rizst hozzákeversz, hogy száraz legyen. Bár szerintem pont akkor jó, ha szaftos.

2014. febr. 26. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!