Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tésztás kalácsot instanst...

Kelt tésztás kalácsot instanst élesztőből is ugyanolyan finomat lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Sajnos most csak instant van itthon. Nektek mi a tapasztalatotok?

2014. febr. 28. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyan olyan jó: Nekem semmi különbség nincs a tészta állaga között.

Annyi ,hogy a lisztbe szoktam elkeverni egy fakanalal ,hogy mindenhol legyen a liszt körül a sóval együtt.

2014. febr. 28. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
En régebben mindig instanst élesztõbõl sütöttem,de most váltottam valamivel finomabb a friss élesztõvel, de az instansttal sem fogod tönkretenni, csak jól dolgozd ki és ahogyan az elsõ irta, keverd a lisztbe.
2014. febr. 28. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most van éppen a sütőben a kalács. Szépen feljött, nem volt vele gond! Kíváncsi leszek az állagára.
2014. febr. 28. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Finom könnyű lett! :o)
2014. márc. 3. 09:46

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!