Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen saját magatok által...

Milyen saját magatok által kipróbált medvehagymás recepteket ismertek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük a medvehagymát, de lassan kifogyok az ötletekböl, pedig a kert tele van vele.

Ezért kérek töletek kipróbált recepteket, mert a receptes oldalakon nem tudom, mi az, ami tényleg jó - és ahhoz meg túl sok van, hogy mindet végigpróbáljam.


Mindenkinek elöre köszönöm!



2014. márc. 13. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Medve hagymás burgonya gombóc : leves betétnek

Vagy pedig teszínes mártássalfő fogásnak

Burgonya pürébe szoktam keverni ,frissen apróra vágva

Palacsainta tésztába ,és valamilyen húsos töltelékkel megtöltöm + tejszín mártás

zsemle gombocba

de pörkölt mellé nokedlibe keverve

pogácsának

körözöttbe sima hagyma helyett

rakott burgonyába : besamel mártásba keverem a friss apróra vágott medvehagymát és ezt teszem a réteg közé.

2014. márc. 13. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Amit én próbáltam:


pogácsa, pull apart bread (nem tudom mi a magyar neve), saláta és házi sajt. Levest még nem csináltam én azt tervezek a közeljövőben

2014. márc. 13. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

"Medve hagymás burgonya gombóc"


Ezt hogy készíted? Föként az összetétele érdekel. Köszi! Meg a válaszodnak is örülök!

2014. márc. 13. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi neked is. Ezt le tudnád írni:

pull apart bread

2014. márc. 13. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Medvehagymás burgonya gombóc.

Héjában megfőzök 3-4 közepes burgonyát amikor kihűlt burgonyanyomon átnyomom. A burgonyához apróra vágott medvehagymát ,és annyi lisztet keverek hozzá amivel szép rugalmas tésztát tudok gyúrni. só,és bors is kerül a tésztába. Egy tojást keverek még a tésztába.

Majd a kis golyókat formálok ,és levesbe bele főzöm.

Húslevesbe ,krémlevesekbe ,szoktam főzni.

2014. márc. 13. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaj 1es vagyok .azt felejtettem el ,hogy nem csak levesbe finom . hanem akkor is ha kevés zsiradékon agombocokat addig sütöd amig kicsit kérget nem kap kivülröl . sültek mellé szoktam.
2014. márc. 13. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. márc. 13. 17:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!