Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütiket készítetek...

Milyen sütiket készítetek karácsonyra és mikor kezditek el a sütést?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 16:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a linzert és a szaloncukrokat már megcsináltam,holnap sütöm a mézeskalácsokat és a sós,sajtos rudakat.A mézes zserbót,a krémes lapokat hétfőn sütöm meg,a bejglit 23.-án.

2009. dec. 17. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
Mézeskalácsot megsütöttem hétfőn, 21-én sütök beiglit, és 23án csinálok még kókuszgolyót is. 24-én pedig sütök tejfölös pogácsát.Így nem kell egy nap alatt megbolondulni.
2009. dec. 17. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim válasza:
Mézeskalácsot pont ma sütöttem:), jövő hét elején sütöm a flódnit, a püspökkenyeret, aztán ha lesz kedvem és időm a kis 9 hósom mellett, akkor sajtos rudat és csokis-zabpelyhes kekszet sütök még. Mi nem szeretjük a krémes habos-babos dolgokat.
2009. dec. 17. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
Bagolyszem túrós, diós krémes, almáslepény, sajtostekercs és pizzatekercset fogok sütni 23.-án egész napos program. A leveles tésztát készen megvettem (mirelit) mert olcsóbb mintha neki állok gyúrni. Tavaly este 11-ig sikerült sütnöm :) Boldog karácsonyt :)
2009. dec. 17. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:

Ma sütöttem meg a mézeskalácsokat, 23-án beiglit, mézes zserbót és valami finom krémeset sütök:)

16/L

2009. dec. 17. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 A kérdező kommentje:

Első válaszoló,ha holnap megsütöd a sajtos rudat az nem szárad meg karácsonyig?mert ha nem akkor én is megsütöm holnap,csak én sajtosmasnit fogok sütni:)

köszönöm a válaszokat,Boldog Karácsonyt mindenkinek és jó étvágyat a sütikhez:)

2009. dec. 17. 21:44
 7/20 anonim ***** válasza:
Beigli és darázsfészek!A darázsfészket 23-án este a beiglit 24-én délelött:)
2009. dec. 17. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:

22:40-es: a bejglit legalább két héttel elöbb meg kell sütni, hogy igazán finom legyen! Folpakba csomagolva hüvös helyen kell tartani, akkor nem szárad ki!


Kérdezönek: minden aprüosüteményt hetekig/hónapokig lehet jól záródó dobozban hüvös helyen tárolni, süt soknak csak akkor jön ki igazán az aromája. (Egyébként a boltiakat se friseen sütik...)

2009. dec. 18. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok!:)Én dobozba szoktam rakni őket(sajtos rudakat,linzereket)és semmi bajuk sincs(keresztelő előtt is így csináltam és sok időt spóroltam ,ha frissebbet akarok akkor pedig a begyúrt tésztát lefagyasztom és aznap csak kisütni kell őket.Jó sütögetést:)!!!
2009. dec. 18. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 anonim ***** válasza:
07:47-nek köszi...,akkor már lehet holnap nekiállok a beiglinek,hogy 24-re "összeérjen"..,biztos finomabb,de egyébként frissen is nagyon finom mikor még langyos,legalábbis nekem izlik!:-)
2009. dec. 18. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!