Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hidegtálhoz milyen hús az...

Hidegtálhoz milyen hús az ideális?

Figyelt kérdés
A húst bepácolom valamilyen fűszeres, mézes pácban, utána egészben fogom megsütni és hidegen felszelve tálalni. Ilyesmi recepthez milyen húst ajánlanátok?
2009. dec. 24. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A hidegtálakhoz általában sertéshúst használnak. Ezt szép vékonyra el lehet szeletelni, szép világos a szine és finom is.
2009. dec. 24. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Esetleg sertéscombot?
2009. dec. 24. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy ne zsíros hús legyen, tehát pörköltféle kizárva.

De jó a hal is, és a rántott húsok is, meg a fasírtfélék.

2009. dec. 24. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sertéscomb,vagy lapocka.Valójában legjobb sütni a tarja,mert az nem száraz,és sütésközben a zsír kisül belőle.Csak mindenképpen zsírban kell sütni,nem olajban (így marad pecsenyezsírod,az olajat meg kibobhatod.)Ha szép szeleteket akarsz,akkor sütés előtt az inas részeket vágd be egy éles késsel.
2009. dec. 24. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. dec. 24. 22:15

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!