Tejfölös karálábé leves után milyen másodikat szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 09:27
1/4 anonim válasza:
Nincs szokás, bármit készíthetsz utána édeset vagy sósat.
mivel könnyű leves, lehet utána bármilyen sülthús körettel,
rizseshús, valami tokány tésztával, hasonlóak..rakottkrumplit is pl.
De készíthetsz rizsfelfújtat, császármorzsát,máglyarakást,
aranygaluskát is.
2/4 anonim válasza:
Amit nem szokás, illetve kerülendő a "k-betűsök", vagyis a káposztafélék, mert sok lenne egyszerre a gyomornak.
Ezeken kívül szinte minden passzol utána.
3/4 anonim válasza:
Etkezes teren semmi szabalyt nem kovetek, a sajat izlesem a mervado :)
Nem csinalnek masodiknak olyan etelt, ami nagyon 'tejtermekes' (pl.turos, tejfolos, tejszines stb.), de egyebkent barmit.
Ma csirkemellet sutok serpenyoben olivan, provancei fuszerekkel. Koretnek gorog salatat fetaval, olivabogyoval, ahogy kell.;)
4/4 doboszoli válasza:
Bár szeretem a karalábélevest, de az én ízlésem is valami hústartalmú második után kiált.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!