Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha liszt helyett keményítőt...

Ha liszt helyett keményítőt használok (csak azt), akkor abból is ugyanannyi kell, mint lisztből (pl palacsinta)?

Figyelt kérdés

2014. máj. 7. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Liszt helyett palacsintába nem jó a keményítő. Azt legfeljebb habarásba teheted.
2014. máj. 7. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Rá van írva a dobozra mekkora hányadot lehet helyettesíteni. Egy harmadát, ettől elvileg omlós lesz, nemtom ez palacsintánál menyire előny.
2014. máj. 7. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A keményítő ételek sűrítésére alkalmas.Palacsintának nem jó.
2014. máj. 8. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!