A Húslevest fogyasztás előtt mivel szoktátok ízesíteni, vagy miket raktok bele?
Figyelt kérdés
Én erős paprikával szoktam enni, de ismerősöm tesz bele paradicsom szószt, de kiszeretnék próbálni sokféle módot, hogy fogyasztják mások.2014. máj. 11. 13:05
11/20 anonim válasza:
Igen különbözőek, akkor miért pontozzák le azokat akik a jól elkészített húslevest szeretik!
12/20 anonim válasza:
Mert szerinted a jol elkeszitett huslevest nem lehet meg jobba tenni valami plusszal?
Mondjuk azt sem ertem, hogy minek valaszolsz ilyen kerdesre, ha a valasz csak kotozkodes????
13/20 anonim válasza:
Erőspaprikával és tejföllel. :)
14/20 anonim válasza:
És Te miért nem fogadod el az én véleményem?
15/20 anonim válasza:
Te nem velemenyt irtal, hanem egy kijelentest tettel: "Akik itt lepontoznak, életükben nem ettek finom húslevest!"
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ki próbálom mindet belőle.
2014. máj. 12. 13:45
18/20 anonim válasza:
Mustárt. Máskor nyers tojásságrát egyben.
19/20 anonim válasza:
off: aki kérdezi, hoyg miért pontozzák le a "Semmivel" választ. Mert az nem ad semmi pluszt. Nme az a kérdés, hogy mivel NEM szokted ízesíteni, hanem mivel igen? MIVEL? Te arra válaszolsz: SZOKTAD_E? de itt más a kérdés. Ha a kérdésre válaszolsz, akkor pontoznak FEL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!