Tudtok jó sütiket mondani?
Mostanában elkezdett érdekelni a sütés...
Egyre többször egyedül sütök, és úgy érzem egész jól megy!!!:)
Nagyon szeretem kidekorálni a sütiket, pl.:utoljára egy tortát készítettem vagyis a nagymamámmal készítettünk:D , de én dekoráltam ki gyümölcsökkel, mindenkinek tetszett, a családban, meg finom is lett...tökre örültem neki, vettem is valamennyi sütidíszt, és a kérdés annyi lenne, hogy tudtok-e nekem mondani, jól dekorálható, finom sütiket???:)
Előre is köszi a válaszokat!!!:) *-*
A fatörzs tortát pl. nagyon érdekesen lehet kidekorálni. :)
De amúgy mindent.
Nekem a cupcake a kedvencem, pont a dekoralas miatt. Marha jol lehet a tetejen a vajkremekkel dekoralni, arra pedig mehet minden, cukorgyonytol kezdve, marcipanpillangokon keresztul a csokipasztilla viragokig. A Sugarshopot es cukraszdat nagyon ajanlom, ha szeretsz ilyenekkel foglalkozni egyebkent!
A masik a cake pop volt, azt is nagyon jol lehet, csak aztan jott a cupcake, igy vesztett a nepszerusegebol nalam.:)
Köszi...:)
Ja a Sugarshop-ot nagyon szeretem:DD, jelly belly a kedvencem:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!