Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húslevest főztem házi tyúkból,...

Húslevest főztem házi tyúkból, de a húsát még lesütném. Nem szokott sikerülni úgy megsütnöm, hogy puha maradjon és ropogós is. Egyáltalán főzés után meg lehet finomra sütni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 06:51
1 2
 11/11 mustafa33 ***** válasza:
100%

Pedig annak idején a dinoszaurok korában, azaz gyerekkormban, nagyanyán úgy csinálta a töltött tyúkot, hogy először megfőzte levesben majd, hogy ropogós legyen sütőben tepsiben megfűszerezve, bekenve zsíral bőven locsolgatva a leves zsíros rétegéből, szép aranypirosra sütötte, ma is megenném. Ja de az nem feketecsontú brojler csirke volt!

Akkor még megkülönböztették a tyúkot, ami pár éves volt (ezért muszaj volt főzni, hogy megpuhuljon) és a csirkét amit kirántottak, és a jércét amit töltöttek is, vagy paprikásan csinálták, de azt nem főzték levesbe. Meg persze a kakast amiből vagy levest föztek ha vénebb volt, vagy pököltöt csináltak ha fiatalabb volt.

2014. máj. 19. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!