Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kemény állandóan a...

Miért kemény állandóan a pogácsám alja?

Figyelt kérdés
Több receptet kipróbáltam, de az alja mindegyiknak vastag és kemény lett. Ma sütöttem 2 adagot, az elsőt 220 fokon sütöttem, a másodikat 180 fokon, és mindegyiknek ugyanolyan lett az alja. A recept tuti, sokan dícsérik, csak valahogy nekem nem jön össze :( Egyébként gázsütőm van.
2009. dec. 29. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam 180 foknál nagyobbon sütni, legfelül.

Igaz nekem elektromos a sütőm.

Tegyél alá sütőpapírt.

2009. dec. 29. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
A tepsit vajazni-lisztezni szoktam...lehet az is a baj?
2009. dec. 29. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindig teszek alá sütőpapírt,a lisztezés-vajazás is égeti az alját.MIndig magasabb hófokon sütöm,így nem ég meg az alja. (Gázon 5-6-os fokozat)
2009. dec. 29. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!