Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha most bekevernék daragaluská...

Ha most bekevernék daragaluskát, lesz abból még délre valami levesféle?

Figyelt kérdés
Egy jó recept is jöhetne. Kevéske zöldségem van, abból kéne valami tartalmasabb leves.

2014. jún. 2. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dinszteld meg kevéske zsíron a zöldségeket, sózd meg. Ha a zöldség mér elég puha, szórj rá egy kanálnyi lisztet, azzal is pirítsd át, és öntsd fel vízzel. Tehetsz bele petrezselyem zöldjét, tárkonyt apróra vágva és ha felforr szaggasd bele a galuskát.
2014. jún. 2. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de elég a daragaluskának, ha másfél órát áll csak ?
2014. jún. 2. 10:46
 3/6 anonim válasza:
100%

Daragaluskának elég 30-40 perc. Tegyél hozzá egy késhegynyi szódabikarbónát.

Jó étvágyat!

2014. jún. 2. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök segítségét :)Jó kis levesem lesz délre.
2014. jún. 2. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Mitől lenne a bekevert daragaluskából leves?
2014. jún. 2. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Törd a kis fejedet, és találd ki...Okoska:/
2014. jún. 2. 16:15

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!