Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik féle hamburgerhús jó...

Melyik féle hamburgerhús jó minőségű és nem tiszta zsír meg töltőanyag?

Figyelt kérdés
Házi hamburgert szeretnénk.
2014. jún. 9. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
vegyél marhahúst és csináld meg a húspogácsát te! ;)
2014. jún. 9. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit itthon érdemes csinálni fele marhacomb, fele disznólapocka.Ez kevés zsiradékod ad, szerintem ennyi kell bele.

Az igazi hamburgerhúshoz marhavese - faggyút használnak- de eleve itthon nem lehet kapni, másik, hogy nem is finom vele-.

2014. jún. 9. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Marhahús abból is olyan ami kicsit szaftos és nem száraz.
2014. jún. 9. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 bumbi02 ***** válasza:
100%
Miért ódzkodunk a zsírtól? A jó hamburgerhúsban a hús-zsiradék arány 70-30 kell hogy legyen. Készíthetjük bélszínből, de száraz lesz a pogácsánk. Egy kis vesefaggyú csodákra képes.
2014. jún. 9. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
26%

Hamburgerhús???

Hús meg fûszerek...

2014. jún. 9. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 bumbi02 ***** válasza:
100%
Guitar God.. Milyen hús? Milyen fűszerek? Hogy készíted? Azért a legtöbb receptet nem lehet csak így leegyszerűsíteni. Egy pörkölt is csak "hús meg fűszerek". Egy Rib-eye steak is csak hús meg fűszerek.
2014. jún. 10. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!