Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha hátszin steak, hogy kell?

Marha hátszin steak, hogy kell?

Figyelt kérdés
2napja pácolom szeletben mustáros borsos olajos cuccban,de ma este meg akarom sütni,gyorsan vagy lassan kell?Fedő alatt?Milyen füszert tehetek még rá?
2010. jan. 6. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én fedő nélkül szoktam, kb 10 percig. (Mi félangolosan szeretjük.) Fűszervajat készítek hozzá. Csak sütés előtt sózd.
2010. jan. 6. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 adrian8124 válasza:

édes istenem mustár a marhára......

megölted a húst!

1 hétig érleld hűtőben minden nap forgasd meg, aztán bors rá, kisütöd, utána kis só és egyed

2011. máj. 9. 01:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

A mustárt nem én találtam ki,hanem netes receptkönyvben olvastam!

Egyébként kemény is lett mint állat,szóval akkor megpróbálom legközelebb ahogy te irod.Nem fog megromlani ha egy hétig a hűtőben van? gyorsan vagy lassan kell kisütni hogy ne legxyen kemény?

2011. máj. 9. 08:55

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!