Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a zabkása?

Hogyan készül a zabkása?

Figyelt kérdés
Még soha nem ettem zabkásást, csinálni szeretnék, de nem tudom hogy kel.

2014. júl. 19. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Fogsz egy adag zabpelyhet, ráborítasz némi forró vizet és hagyod, hogy felpuffadjon kissé. Ennyi az alap. Ez így eléggé íztelen, úgyhogy megpakolhatod mindennel, amivel szeretnéd. Édesítő, méz, aszalt, vagy nyers gyümölcsök, kakaópor, fahéj, stb. amit csak el tudsz képzelni. Van, aki sósan szereti, én úgy még nem próbáltam.
2014. júl. 19. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

[link]


variációk egy témára! :)))

2014. júl. 19. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk hagyományosan 2 rész tej - 1 rész zabpehellyel készül. Simán összeöntöd őket hidegen egy edénybe és megvárod hogy forrjon, vagy amíg "zabkásaállaga" nem lesz. Ízlés szerint édesítheted, én a múltkor őszibarackot főztem bele és nagyon finom volt :)
2014. júl. 19. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
google > zabkása
2014. júl. 19. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. júl. 19. 15:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!