Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha veszek egy egész nyulat,...

Ha veszek egy egész nyulat, akkor mit lehet készíteni a hátából, ahol alig van hús?

Figyelt kérdés

2014. júl. 20. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress nyúlgerinc-recepteket.
2014. júl. 20. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2014. júl. 20. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na most a nyúl az nem csirke! A legértékesebb része a gerinc.
2014. júl. 20. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A gerinc a bordája, mintha a sertésnek a karaj része lenne. Egyben szokták megsütni, általában rozmaringosan.

Én simán egészben megsütném, van azon még sok finom értékes húsrész.

Persze egy pazar nyúlpaprikás a is szóba jöhetne :)

2014. júl. 20. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. júl. 20. 16:23
 6/6 anonim válasza:
Én a sütőben grill fokozatban sütöttem meg nyárson, füstölt szalonnával tüzdeltem meg, besóztam, és ~20 percenként olvasztott margarinnal(a legjobb vaj lenne) kenegettem... Sokáig sült, de isteni finom lett
2014. júl. 29. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!