Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 30 literes műanyag hordóba...

30 literes műanyag hordóba mennyi só, cukor, ecet, és borkén kell csalamádé ízesítéséhez?

Figyelt kérdés

Csak paprika,uborka,hagyma,paradicsom és zöld paradicsom van benn,s mindegyik alapanyagból 30 literes műanyag hordónyi hozzávaló.

Ezek utána egybe lesznek dolgozva,de ugye össze fognak mennyi,nem lesz ekkora mennyiség és a hordók sincsenek dugig .

Egy ekkora mennyiséghez mennyit kell belerakni a kérdésben említett ízesítőkből?



2014. júl. 31. 09:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Víz: 12,5 l, ecet 20%-os: 0,75 l, só: 0,63 kg, cukor: 1,25 kg, borkénpor: 12,5 g, timsó: 35 g, citromsav: 12,5 g, natrion-benzoat:42,5 g,szemes bors:63 g, babérlevél: 0,5 csomag, mustármag:12,5g, koriander: 12,5g, kapor, torma ízlés szerint.

A hordót folyamatosan lehet feltölteni a következő zöldségekkel az érésük (termésük) időpontjában: uborka, sárgarépa, karfiol, paradicsom, patiszon, karalábé, kelkáposzta, paprikába töltött káposzta, gyöngyhagyma.


Az előkészített zöldségeket 2 óráig vízbe kell áztatni, majd átrakjuk a hordóba lévő lébe (a már benne lévő zöldségekhez, majd összekeverjük. A savanyúság „beéréséig” a hordó tartalmát naponta meg kell keverni.

2014. aug. 24. 03:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!