Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húslevesben a hús (csirke)...

Húslevesben a hús (csirke) két óra főzés után is világos rózsaszínű egy egy helyen, mi az oka? nem nyers. A kicsi főzőlapon főzőm, mert a nagyon húst rántok. A leves elég forró, miért rószaszínes a husi?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
hát ez érdekes.. pedig akkor nyers maradt, mert a csirke ha fő fehér lesz, ha sül piros, és ropogós kicsit mivel száraz hús!
2014. aug. 2. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ! attól nem lehet h fagyasztott a hús?
2014. aug. 2. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha fagyottan tetted a vízbe, akkor egyértelmű, hogy a főzési idő sokkal hosszabb, mint a sima húsnál. Főzés előtt ki kell engedni a húst. De lehet, hogy apró erek, véraláfutások vannak a húsban, az bármeddig főzöd, ott rózsaszínes , kicsit barnás színű marad.
2014. aug. 2. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Ki se olvasztottad?

Meg mi az, hogy a leves elég forró?

Annak forrnia kell, nem elég forrónak lennie.

2014. aug. 2. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, rosszul fejeztem ki magam, a leves nem "elég forró",hanem gyöngyözve forrt, és ha forr a húsleves az sem jó. épphogy gyöngyöznie szabad.

második az volt amit írtál a hajszálerek látszottak.

2014. aug. 2. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
hagyjad még megfőni!
2014. aug. 2. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!