Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van-e jól bevált receptetek...

Van-e jól bevált receptetek sós sütire, , amit le lehet fagyasztani, és ha kivesszem csak sütni kell?

Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Majdnem minden sütit lehet sütni a mélyhütöben, csak amikor kiveszed, be kell rakni kb, 1 órára a sütöbe, hogy kapjon szint.
2014. aug. 19. 02:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Jaj ez aranyos, sütni a mélyhűtőben :D

Én csak olyat ismerek, amit meggyúrva le lehet fagyasztani, majd kiengedve kinyújtani, megformázni.

de szerintem ez minden pogácsára, sósrúdra érvényes.

2014. aug. 19. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

# 2 - Igy van. Söt, ha a pogácsa vagy bármi már kivan szúrva, el van készitve sütèsre, le lehet fagyasztani. Ha lefagyasztotál egy zsákravalót, akkor fogod a tepsit megrakod és azt sütöd. A többi marad a mélyhütöben, amig egy idö mulva 2-3-4-hét, megint jössz a tepsivel.

Mindent lehet fagyasztani, még tepsivel is ilyen öntöt, vagy rakott dolgokat amit nem lehet tasakba rakni mint a kiflit vagy pogácsát. Ha nem akarod a tepsit a mélyütöben tárolni illetve kell másra is, akkor sütöpapirral bélelve fagyasztod le, és amikor csontá fagyott kiveszed a tepsiböl a papirral, majd sütéskor vissza a tepsibe.

Ma már a mélyhütés is úgy történik mint az idény befözés. Ha valaminek nekilátsz mert van idöd meg anyagod, azt csinálod egéssz nap, akkor lessz a mélyütõben kb, egy évrevaló. Nem csak szilva de szilvásgombóc is.

(egyes voltam)

2014. aug. 19. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocs ha hülyeséget kérdezek,de ki kell olvasztani vagy megy rögtön a sütőbe? Más lesz az ize?
2014. aug. 19. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Az íze biztossan nem az mit a frissé. A piacrol hozol és beleharapsz egy körtébe, más az ize mit amit a beföttes üvegböl veszel ki.

Attol függöen mit fagyasztasz le, ugy következik az eljárás sütés elött. Ha valamit kelttésztábol készitesz el, amit csak még sütni kell, azt a formázás után rögtön lefagyasztod kelés nélkül. Az a lényeg, hogy minél kissebb legyen a tárolási térfogat. Az ilyent be lehet rakni fagyossan a hideg sütöbe, és lassan felheviteni a kivánt höfokra, addig meg is kel. De a nagyobb térfogatút már keleszteni kell sütés elöt. Az öntöt dolgokat hagynám megereszkedni aztán a sütöbe, igy nem marad a magma félig sült illetve nem ég kivül meg mire a közepe készre sül.

2014. aug. 19. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!