Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy a fondant...

Mit csináljak, hogy a fondant ne törjön?

Figyelt kérdés
Már többféle módszerrel próbálkoztam,de sehogy sem sikerült. Állandóan szétszakad a fondant és nem tudom könnyen elnyújtani. Esetleg nem tudna valaki egy újabb receptet?
2014. aug. 29. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy csinálod? Én felhasználás előtt mindi gátgyúrom egy pici margarinnal, hogy ruganyoe legyen. kinyújtásnál, díszítésnél gyorsan kell fele dolgozni, mert a levegőn szárad, és azért törik. Ha nem tudsz vele gyorsan haladni, akkor inkább csak azt a kis részt hagyd szabadon, amivel éppen dolgozol, atöbbit takard be frissentartó fóliával, hogy ne száradjon ki.
2014. aug. 29. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönom szépen. Ez hasznos tanács :) De szerinten nekem a recepttel is gond van,mert gyúràsnál is nagyon kemény
2014. szept. 1. 17:56
 3/3 anonim válasza:
2014. okt. 1. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!