Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kétszer sütött disznózsírba...

Kétszer sütött disznózsírba még odatehetem az oldalast, vagy cseréljek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 08:43
 1/5 anonim válasza:
56%
én szerintem cserélj!
2014. szept. 28. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Megsütheted abban is. Bár én a pecsenyezsírt inkább megenném.
2014. szept. 28. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszi! Van már félretéve pecsenyezsír, úgyhogy szerintem megsütöm a régiben.
2014. szept. 28. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan sütheted az "kétszersült " zsírban, semmi baja nem lesz. legyen leszűrve, minden darabkától mentes, az a lényeg.

Mondjuk, ha előtte rántotthúst sütöttél, akkor morzsa is maradhat benne. A lényeg, hogy tisztára, simára legyen leszűrve, és minden további nélkül használható.

de ez legyen a végső felhasználás, sok fokhagymával kitűnő pecsenyezsír lesz belőle, zsíroskenyérnek, lilahagymával.

2014. szept. 28. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat. Előtte is oldalas volt benne sütve, de végül is úgy döntöttem, hogy cserélek. :) Nem árt ha van télire jó sok pecsenyezsír. :) De most már legalább tudom, hogy süthetem a "kétszersültben".
2014. szept. 28. 13:06

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!