Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piskótatekercsbe tehetek...

Piskótatekercsbe tehetek lekvárt is meg pudingot is?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy konyhatündér, így mindenféle krémeket nem szeretnék főzni, meg nem is tudok. Az jó lehet szerintetek, ha kenek a piskótára gyümölcslekvárt, rá pudingot és úgy tekerem fel? Vagy van még valami egyszerű ötlet, amivel egy picit fel lehet dobni, de tényleg egyszerű legyen.:D Köszi

2014. okt. 3. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát én pudinggal még nem próbáltam, de így elképzelve nekem nem lenne finom.

Én fagyitekercset szoktam így, csokis- vaníliás fagyit teszek a piskótába és úgy tekerem fel.

2014. okt. 3. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi, ez jól hangzik, de ezt majd máskor, mert holnap utaztatnom kell ezt a sütit.
2014. okt. 3. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Én szerintem finom lesz, főleg ha egy savanykás lekvárral csinálod.


Nekem ami összepasszolna:


ribizli-vanilia

málna-csoki

2014. okt. 3. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
szerintem vagy pudingot tegyél bele, vagy lekvárt :) de a kettőt egyszerre ne :)
2014. okt. 3. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Málna/ribizli lekvár és vaniliás puding, szerintem isteni.
2014. okt. 3. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Palacsintába már töltöttem vaníliapudingot és meggylekvárt. Az finom volt. Szerintem a piskótatekercset sem rontja el.
2014. okt. 3. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

sárgabarack lekvár + vanilia puding

a legfinomabb

meg lehet bolondítani egy pici fahéjjal plusz mazsola

2014. okt. 3. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, de a pudingnak nagyon stabilnak kell lennie, ezért célszerű egy csomagot 3 deci tejben megfőzni. ha több kell akkor nyilván 2 csomag 6 deci tejben.

és először vékonyan a lekvár, mert abból beszív némi nedvességet a piskóta, és utána szépen elsimítva a puding. ha egy kis vajat is teszel a pudingba, sokkal simább, krémesebb lesz. csomagonként 2-3 dekányit.A vaj is segít, mert ahogy kihűl, tartást is ad a krémnek.

2014. okt. 3. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha tejszinben kevered el a pudingot, akkor még finomabb krémet kapsz, nálunk nagy sikere van.
2014. okt. 3. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!