Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pudingot hogy lehet kicsit...

Pudingot hogy lehet kicsit "keményebb" állagúra csinálni?

Figyelt kérdés
Palacsintába szeretném tölteléknek, és nem szeretném hogy orrba-szájba az folyjon..:D Vajat tegyek bele? Esetleg kevesebb tejet?
2014. ápr. 23. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb tejjel csinálom én és nem folyik akkor.
2014. ápr. 23. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Tegyél bele még egy zacsi puding port.
2014. ápr. 23. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1 cs puding 3 deci tejjel tökéletes állagú palacsintába is.
2014. ápr. 23. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
több puding / kevesebb tej, esetleg picit tovább is fözöd
2014. ápr. 23. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Hidegen kikeverhetőt és tej helyett tejszinnel szoktam felverni, sűrű lesz és nagyon finom, főzöttet kevesebb tejjel, de jobb a hidegen kikeverhető palacsintába és piskótába is.
2014. ápr. 24. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!