Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csirkeszarny...

Hogyan kell csirkeszarny porkoltet csinalni? I

Figyelt kérdés

Benne van a zacskoban a husi...rakjam bele egy talba es mossam meg,vagy hogy?

Es a ti receptetek alapjan segitsetek nekem elkesziteni!


2014. okt. 11. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, ahogy bármi másból.

A neten tonnaszámra találsz recepteket, miért is kéne ide leírni egy huszonkétmilliomodikat?

2014. okt. 11. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Folyó víz alatt mosd meg egyenként a szárnyakat, dinsztelj libazsíron(vagy disznó) kockára vágott hagymát, adj hozzá egy zöldpaprikát, paradicsomot, sót, dobd rá a szárnyakat és kavargasd míg kifehéredik, szórj rá őrölt pirospaprikát keverd el és öntsd fel egy-két bögre vízzelm tehetsz bele köménymagot és őrölt borsot is, egy apróra vágott fokhagyma is finom bele. Főzd kis lángon 1 órát, addigra megpuhul. Ha a szaftja még nem elég sűrű, akkor nagy lángon főzd le a fölösleges lét. Főzés végén én még egy kevés vörösbort is löttyintek bele és azzal is átforralom és teszek bele csípőset is.
2014. okt. 11. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Felvágsz hagymát, felrakod olajjal pirulni a gázra. Kavargatni kell, mert különben leég. Amikor összeesett a hagyma, és "üveges", akkor lehet rárakni a husit. Megmoshatod, de nem kötelező... Ezt is meg kell pirítani kicsit, hogy fehéredjen. Levet fog ereszteni valószínűleg. Beleraksz sót, borsot, köményt, esetleg delikátot, majd paprikát. Felöntöd vízzel, amennyit gondolsz, hogy kelleni fog, kavargatod, amíg felforr, aztán ráraksz egy fedőt és várod, hogy megfőjön. Néha lehet kavargatni, illetve ha sok a lé, akkor le lehet szedni a fedőt, és várni, hogy elfőjön a víz.
2014. okt. 11. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!