Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor kell megsütni a mézeskal...

Mikor kell megsütni a mézeskalácsot, hogy puha legyen, amikorra fogyasztanánk?

Figyelt kérdés

14-ére és 15-ére szeretnék vinni két eseményre. Úgy gondoltam, hogy 12-én sütöm meg. Gondolom, receptfüggő is...

Múltkor csináltam linzeres sütit, akkor frissen isteni volt, utána kőkemény lett, és kb. 1 hét múlva megint puha lett... a mézeskalácsnál is így van?:O


Előre is köszönöm a válaszokat!:)


2014. dec. 6. 14:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Keress a neten az azonnaé puha mézeskalács receptek közül, itt van pl egy?

[link]


Ne nyújtsd ki túl vékonyra és ne süsd túl, mert akkor megkeményedik, világosbarna legyen amikor kiszeded.

2014. dec. 7. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!