Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ajánlanátok valami igazán...

Ajánlanátok valami igazán finom mustáros pácot tarjához?

Figyelt kérdés

Úgy szeretném elkészíteni hogy a tarjaszeleteket bekenem a páccal, egyenként alufóliába csomagolom, hagyom hagy pácolódjon és becsomagolva tenném a sütőbe, úgy sütném meg.

Ehez keresek finom pácot, illetve minden ötletet, tapasztalatot mert még sose sütöttem így húst.

Ilyenekre gondolok hogy szorosan vagy lazán csomagoljam, szimpla vagy dupla fólia, olajozzam a fóliát vagy sem na meg kb mennyi ideig kell így sütni az ujjnyi vastag hús szeleteket?


2015. jan. 14. 08:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Így még sosem sütöttem tarját. Én lazábban csomagolnám, hogy tudjon párolódni, viszont a sütés végén kicsomagolnám és pirosra sütném.


Mi a tarját egy nagyon egyszerű mustáros páccal szoktuk pácolni. Mustárt, olajat, sót, borsot keverek össze.

2015. jan. 14. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!