Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lesz a cukrászdai...

Hogyan lesz a cukrászdai torták tetején lévő tejszínhab több napig is kemény? Mit tesznek bele? Keményítőt? Zselatint? Vagy nem állati tejszínből van hanem növényiből?

Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Zselatint vagy habfixálót. A növényit csak a rosszabb cukrászok használnak.
2015. jan. 23. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Hulala tejszínt használnak ami triszintetikus szemét.
2015. jan. 23. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hullala :(
2015. jan. 23. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Gyanitom tenyleg vmi muanyag cuccot hasznalnak... Az igazi tejszin osszeesik par ora utan.
2015. jan. 23. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazi tejszín se esik szét, ha tesznek hozzá fixálót, de sose lesz olyan kemény, mint a hullala.
2015. jan. 24. 00:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!