Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS karaj szeleteket milyen...

SOS karaj szeleteket milyen fűszerezéssel lehetne hirtelen kisütni?

Figyelt kérdés

tejtermékek kizárva.

A mustár az oké, csak mindig ugyanolyan lesz, jó lenne valami változatosság...

Köszönöm!



2015. febr. 14. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Szedd le a csontot róla, klopfold ki vékony szeletre.

Csirkemájat lobogó vízben egy pillanatra forrald át (tészta-szűrőbe rakod és belemártod), míg a véres lé kiforr belőle.


A kiklopfolt hús egyik oldalát (most valóban) mustárral vagy majonézzel kend meg, bele egy szem csirke-májat, ráhajtod a hús másik felét, és bepanírozod, mint a közönséges rántott húst.


Ha nem akarod panírozni, akkor (miután belehajtottad a májat) alufólia-csíkot szabdalsz, tekerd bele, és bő forró zsírban/olajban süsd meg. Egyik oldalát is 10 percig, a másikat is pont annyi ideig. (Ha tovább sütöd, kiszárad!)

2015. febr. 14. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, legközelebb kipróbálom. (Bár a gyerekeim nem esznek csirkemájat eddig semmilyen formában...


A májat nem sózod, semmi fűszert nem raksz rá?

(Valószínűleg a fóliás verziót próbálom majd, mert tojásallergia is van...)

2015. febr. 20. 20:01

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!