Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A piskóta tésztája sütés...

A piskóta tésztája sütés során veszít a tömegéből?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 26. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Igen. De az eldöntendő kérdések a legrosszabb dolgok közé tartoznak.
2015. ápr. 26. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel a nyers piskótatészta kifejezetten nedves dolog, jelentős víztartalommal, természetesen sokat veszít a tömegéből.
2015. ápr. 26. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Valamiféle megközelítőértéket lehet tudni? Nem tudom, mennyi volt sütés előtt, csak az arányokra figyeltem, nem a mennyiségre.
2015. ápr. 26. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:

MIért kellene?


Mert a legtöbb esetben teljesen lényegtelen, hogy mennyivel lett könnyebb a sütés alatt.

2015. ápr. 26. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Add össze a hozzávalók súlyát és kb megkapod, mennyi volt előtte.
2015. ápr. 27. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!