Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van, aki a hagyományos palacsi...

Van, aki a hagyományos palacsintatésztába tesz tejszínt, tejszínhabot vagy tojáshabot?

Figyelt kérdés

Mit tesznek ezek az anyagok a tésztával? Változik tőlük a tészta színe, íze, állaga, süthetősége?

Milyen arányban teszel bele ezekből?

Többféle dolgot is teszel bele vagy csak az egyiket?

Magadtól gondoltad, hogy jó lesz ez bele vagy javasolta valaki?



2015. jún. 27. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Tojáshabot tettem már bele :) Vastagabb, levegősebb lett, természetesen. De én inkább a normál, vékony, tekerhetőset szeretem, így nem sokat kísérleteztem vele.

Mascarponéval is készítettem már palacsintát (magamtól eszembe nem jutott volna, egy blogon olvastam), de abban nem volt liszt. Igen lágy és elég jó.

2015. jún. 27. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
A tésztában volt a maszcarpóne? Rá fogok keresni. Én eddig csak a töltelékbe raktam.
2015. jún. 27. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogyha tojáshabot,citrom és narancshéjat is teszel bele,akkor amerikai palacsinta lesz.Mellé csokiszósz vagy gyümölcsszósz illik.
2015. aug. 20. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!