Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pulyka szárny és csirkeláb...

Pulyka szárny és csirkeláb mehet egy időben a levesbe?

Figyelt kérdés

Húslevest főzök sok zöldség félével,de nem tudom hogy egyszerre tegyem bele,vagy az egyiket előbb esetleg.

Segítenétek?Sosem főztem még így levest de most mindkettőt szeretnék beletenni válogatós kis családomnak :-D


2010. márc. 5. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
A csirkelábon nem sok hús van, gyakorlatilag csak csont, annak meg mindegy, mennyi ideig főzöd, úgyhogy beleteheted nyugodtan. Ha húsos rész lenne, akkor később kéne.
2010. márc. 5. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A pulykaszárnynak több idő kell (kb. fél órával), sok finom husi van rajta. A leves viszont picit zsíros lesz tőle, szóval főzés közben, amikor gyöngyözik, szépen szedegesd le evőkanállal a felesleget.
2010. márc. 5. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szuper gyors válaszokat!

Már megyek is és megfőzöm,remélem marad holnapra is belőle :-)

2010. márc. 5. 12:24

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!