Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elrontottam a túrógombócot ha...

Elrontottam a túrógombócot ha a fehérjét nem vertem föl hanem azt is bele kevertem a túróhoz?

Figyelt kérdés

Most dagad a búzadarával együtt.

Nem lesz már jó így?



2015. aug. 27. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem lesz olyan könnyű, mint felvert fehérjével.

Még, ha nem sajnálsz tojást, feljavíthatod. sárgákat elhasználod valamihez (panír, rántotta stb ) a fehérjéket keményre vered, és lazán belekevered a most dagadó masszába.

2015. aug. 27. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

Most dagadó masszába kell keverni, vagy elég ha már megdagadt masszába keverem bele kifőzés előtt?

És nagy baj ha cukrot is kevertem a masszába?

Én édesen szeretem, gondoltam jó lesz ha a túró is édes benne.

2015. aug. 27. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap csináltam. nem vertem fel a tojásfehérjét, egészben tettem bele, finom lett.
2015. aug. 27. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szoktam felverni a fehérjét, és mégis jó a turógombócom.
2015. aug. 27. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

En sem verem fel sosem.

Van egy meg gyorsabb recept is, ezt is szoktam kesziteni:

[link]

2015. aug. 27. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem baj a cukor, ha mégis úgy döntesz, hogy új habot versz, ráérsz kifőzés előtt finoman összekeverni vele.

Azért szerintem sokkal könnyebb, levegősebb, mint egész tojással, de látod vannak más vélemények is.

Mindenki a saját tapasztalatát írja, dönteni neked kell :)

Sok sikert.

2015. aug. 27. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem muszáj külön felverni, egybe is tökéletes. Nekem inkább a cukrot illetően vannak kétségeim.
2015. aug. 27. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyám egyben teszi bele a tojást, én közvetlen főzés előtt felverve teszem bele a fehérjét, állagban semmi különbség nincs a kettő között.
2015. aug. 27. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Zsemlemorzsát minden féleképen olajban pirítottátok meg?
2015. aug. 28. 08:56
 10/10 anonim ***** válasza:
46%

Én azon szoktam, de nem túl sokat teszek alá.

vajon is lehetne, de az hamarabb ég, és nem kockáztatok a pirításkor.

Van aki zsírt használ, azzal is tökéletes.

2015. aug. 28. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!