Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Működhet így a Kentucky...

Működhet így a Kentucky csirkeszárny?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdő vagyok még, de nem hagyományos panírra gondoltam, hanem a következőre:

csinálok egy olajos-fűszeres pácot, amibe a csirkeszárnyakat 1 napig állni hagyom. Török fel corn flakes-t majd a pácból egyből ebbe forgatom bele a szárnyakat és olajban kisütöm. Működhet, vagy mindenképp a liszt-tojás-cornflakes módszer a jó?


2015. okt. 25. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy az utóbbit választanám!


Még olajos pác nélkül is leázik róla a kukoricapehely, csak úgy minden nélkül. Szóval mindenképpen olyan anyagba kell beleforgatni, ami hő hatására nem leázik, hanem megköt.

Ez meg legegyszerűbben tojással oldható meg.

Ahhoz meg hogy a tojást némileg magához tapassza kell egy kis liszt.

Úgyhogy ha nem akarsz natúr csirkeszárnyat enni, amire az olajból szűrővel kiszedett corn flakest szórsz, akkor liszt-tojás-ozol.

2015. okt. 25. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ötlet . Az olajos pác felolvad a sütőolajban és ledob magéról minden darabos cuccot.

Ahogy írták, liszt-tojás, majd után az összetört kukoricapehely, vagy bármi más prézli helyett.Fűszereket a tojásba érdemes tenni.

2015. okt. 26. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!