Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzött krémnél, ha azt írja a...

Főzött krémnél, ha azt írja a recept, hogy a lisztes-pudingos krémet a margarinnal habosra keverjük, hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, először robotgéppel a margarint habosítjátok, aztán kanalanként bele a főzött cuccot, vagy egyben felveritek az egészet? A cukrot mihez adjátok?

Köszönöm előre is a választ!



2015. dec. 14. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
A forró pudingba adagolom a lisztet , a vajba ( tea vagy Rama vajas süti holmi )teszem a porrá őrölt cukrot ( nádcukrot használunk) és felkeverem , utána a pudingba teszem . Ha aromásítok akkor igazi csokit rumot vagy vaníliát tejszínt sűrített tejet teszek bele . A cukrot kivonom és csökkentem .
2015. dec. 14. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a teljesen kihűlt pudingos cuccal kell szintén géppel simára keverni.

Lényeg, hogy tényleg ne legyen meleg, mert akkor a vaj/margarin megolvadva kicsapódik. ha visszahűl, nem lehet már egyenletes simára keverni, grízes hatású lesz.

2015. dec. 15. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!