Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan sussem a patiszont a...

Hogyan sussem a patiszont a forro olajban?

Figyelt kérdés
A felkarikazott, megsozott patiszont hogyan sussem, h. ne szivja magaba az olajat?

2015. dec. 18. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Én lisztbe szoktam forgatni,de nem karikázom,hanem ilyen "tortaszelet" részekre vágom szét. Amúgy ha sózom és lisztbe forgatom,nem szokott olajos lenni, jó ropogós.
2015. dec. 18. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a gyors valaszodat, mert az asztalon mar var a 2 patiszon. Megyek es kezdem is. Csak kiirtam elotte ezt a kerdest, mert multkor jol magaba szivta csak az olajat, ami ehetetlem volt. Es meg egy kerdes, meghamozzam elotte?
2015. dec. 18. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Én először felszelem, szeletekre. Majd utána minden szeletet meghámozok és a belső magházat is kikanyarítom. Picit megpörgetem sóval, és hagyományos módon panírozom, pont olyan lesz, mint a rántott harcsa!
2015. dec. 18. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Készítsd elő ahogy szoktad. Tepsibe tegyél sütőpapírt, kend be olajjal, rakd rá a patisszonokat, majd egy pici olajat csepegtess mindegyikre. Légkeveréses sütőben 200 fokon egyszer megfordítva, kb 30 perc alatt kész.
2015. dec. 18. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Én is sütőben készítem, úgy a legegészségesebb.


Nem mellesleg a gond is kevesebb vele, és nincs olajszag a konyhában, és nem is kell ott állni 20 percig felette. Remek megoldás, csak ajánlani tudom!

2015. dec. 18. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 szaszaa11 ***** válasza:
44%
Na végre valaki aki nem olajban süt. Fúj transzzsírok. Tisztelet az utolsónak ;) egészséges lehetsz!!! :)
2015. dec. 19. 01:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Én olyan serpenyőben szoktak sütni, ami direkt erre a célra van, nem ég le benne semmi olaj nélkül sem.

Pár csepp kókuszolajat szoktam azért az aljára tenni, majd mehetnek a zöldségek és tökéletesen megsül.

Jó serpenyőben nem kell olaj alá. Másik opció pedig amit a többiek is írtak, sütőben megsütni.

2015. dec. 19. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!