Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztaná higy tudom megkülö...

Fagyasztaná higy tudom megkülönböztetni a sertescombot Tarját es a dagadot?

Figyelt kérdés

Disznóvágás utan nem írtam ra a zacskók ra mi micsoda es a szuzerme meg a karaj az orjacsont es az oldalas megvan de van csomó zacskó amiben nem tudom comb tarja vagy dagadó van.

Ne nevessetek legyszi.

Koszonom a segítséget.

😟



#Dagado
2015. dec. 19. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetég akkor, ha a tarját csonttal együtt fagyasztottad le. Dagadó pedig csak egy zacskóban lehet.
2015. dec. 19. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, elvileg, normál körülmények között a tarján ott van a csont is...

Marad az a variáció, hogy kigondolod, hogy az egyikből, másikból mit is tudnál, mit is akarsz főzni-sütni, és amelyiket kivetted, kiengedted, annak megfelelően alakítod az ebédet!!!

2015. dec. 20. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Na így már én is jártam többször, hogy nem címkéztem fel az adott húst, és összefagyva nem ismertem fel. Persze ez már régen volt, azóta tanultam a következményekből, hogy kiolvadás után át kellett rendezi a menüt :)

Senki nem, nevet ki, előfordul ez még az öreg rókákkal is :))

2015. dec. 20. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

De sőt, még akkor is járhatsz így, ha gondos öreg róka vagy, de lepotyog a ráragasztott címke a fagyasztás alatt.

Tényleg nincs más, minthogy kiolvasztod, megnézed, mi az, és annak megfelelően kezdesz hozzá a főzésnek, például ha comb, akkor pörkölt, ha tarja, akkor flecken, stb. Ez persze csak akkor működhet, ha a család többi tagja is kellőképpen rugalmas, az én exférjem például semmit nem volt hajlandó megenni, ami "nem volt előre megbeszélve".

2015. dec. 20. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem potyog le, ha dupla zacsiba teszed, és a citlit a 2 zacsi közé csúsztatod!!

Sőt ezeket a cetliket utána még meg is őrzöm, jó lesz legközelebb, mint pl. tarja, sertés szelet, sertés kockára, máj rántani, máj resztelt, csirke comb, csirke melle, csirke csontos, és hasonló feliratok ezzel a módszerrel többször is felhasználhatóak.

2015. dec. 20. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!