Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készíthetném el a tarját?

Hogyan készíthetném el a tarját?

Figyelt kérdés
van itthon fél kg tarjám de nincs alufóliám és a bolt is bezárt nálunk kérni se tudok senkitől hogyan csinálhatnám meg a tarját így ?
2016. jan. 27. 11:20
 1/6 anonim válasza:
100%

esetleg jénaiban aminek van teteje? vagy alacsony hőfokon és hosszabb időn keresztül, hogy átsüljön és ne égjen meg ?


priviben leírom a címem ha szeretnél küldeni, imádom a tarják :P :DD

2016. jan. 27. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fél kiló tarja belefér egy fedeles jénaiba is vagy legvégső esetben lábosba, aminek nem műanyag a fogója. Süsd körbe serpenyőben, nagy lángon, aztán tedd át az egészet mindenestül a megfelelő edénybe, esetleg kevés vizet, húslevest vagy vörösbort önthetsz alá, tedd rá a fedőt, és párold készre sütőben. Megcsinálhatod egyben, vagy jó ujjnyi szeletekre vágva, a széleit bevagdosva, szigorúan klopfolás nélkül, az előző módszerrel, isteni porhanyós lesz. Fűszernek tehetsz rá só-bors-kevés majoránna vagy oregánó kombót, pároláskor pár gerezd fokhagymával, vagy "amerikai" módra, ketchup+mustár+worcester szószban pácolva.
2016. jan. 27. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm nagyon kedvesek vagytok

kezdő szakács vagyok megyek felderítem a konyhát mit találok :)

2016. jan. 27. 11:35
 4/6 anonim válasza:
68%
anyukám gyros fűszerrel szokta csinálni, hozzá sültkrumpli, tzatziki szósz.... a kedvenc kajám, minden szülinapomra ez a menű. imádom.
2016. jan. 27. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlanám, hogy szeleteld fel, és úgy süsd meg, serpenyőben, én például úgy sokkal jobban szeretem (lacipecsenye, flecken), mint egészben. Ennek viszont két hátulütője van: jó, ha egy-két napig be van pácolva előtte, a másik pedig az, hogy egy félkilós darabot igen nehéz felszeletelni. Marad, amit az előző válaszolók javasoltak: fedeles sütőedény, jénai, római tál, vagy fém fülű lábas.
2016. jan. 27. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

El is felejtettem írni köszönöm a segítséget isteni finom tarja lett jénaiban :) köszönöm a tippeket

jó fokhagymásan magyaros fűszerrel készítettem pikk pakk elfogyott

2016. febr. 1. 20:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!