Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 5 napos csirkecomb ehető még?

5 napos csirkecomb ehető még?

Figyelt kérdés
Április 1. vettem a combokat, addig a hűtőben állt csomagolva, nem vákuumcsomagolt! Sparban vettem a pultnál kimérve, szatyorba tették, reggel betettem a sütőbe, előtte lemostam, a szélein furcsa elszínezős volt, de nem volt nagyon büdös de kellemes sem volt, barnásak voltak a szélei és halványan foltosak és nem volt nyálkás.2 óráig sütöttem csirke szaguk volt nagyon enyhe kellemetlen szaggal, most készen viszont egyes részei barnák belülről, a fehér részt kóstoltam és finomnak mondanám de érezhető hogy nem friss.Mit tegyek, kidobjam, vagy jó még?

2016. ápr. 5. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Én nem enném meg. 5 nap nem kevés idő azért.
2016. ápr. 5. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Nyersen a széleinek Inkább érdekes kellemetlen szaga volt enyhébben mint büdös, nem tudom mit tegyek 1Kg -ot vettem, ki dobjam vagy ehető?
2016. ápr. 5. 12:59
 3/11 A kérdező kommentje:
a hűtő pontosan 0 fokos, éppen nem fagyaszt de nem is túl langyos, azóta ott állt, akkor ennyit nem bír ki a csirke?
2016. ápr. 5. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

Ne dobj ki élelmiszert. Ha van rokonod ismerősöd és annak van háziállata, akkor inkább csomagold el nekik.

De csak akkor ha nem ennéd meg.

Én totál nem vagyok finnyás, simán megenném.

2016. ápr. 5. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha nem érdemes ezzel terhelni az immunrendszert akkor az nem finnyásság kérdése szerintem, olyan válaszra vagyok kíváncsi aki megtudja mondani hogy ennek van-e káros hatása de köszönöm a véleményed és nagyon szívesen várom mindenkijét ebben a témában, többször megesik velem hogy nem tudom időben elkészíteni a csirke húsit, pár nappal korábban is előfordult de az 3 napig állt ami belefért.
2016. ápr. 5. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
42%

Semmiképp ne edd meg, csúnya gyomor rontásod vagy fertőzésed lehet belőle. Állatoknak se add oda, amit te magad nem mersz megenni, az ugyanúgy elcsaphatja a házidevencek hasát is.


5 nap nagyon hosszú idő, ki tudja mióta állt már előtte a boltban is.

Főleg ha egy kicsit is furcsa a szaga, külleme, semmiképp nem szabad megenni.


Legközelebb ha húst veszel tedd be egyből a fagyasztóba, jobb kiolvasztani, mint kidobni vagy ételmérgezést kapni.

2016. ápr. 5. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne kockáztass szerintem sem. Pont a csirke, ami nagyon kényes jószág. 5 nap nagyon sok neki, még jó hűtőben is.

Én egyszer csütörtökön vettem vasárnapra és nem tettem fagyasztóba, gondoltam ennyi idő alatt nem lesz baja.

Tévedtem, elkészítve is éreztem (vagy csak képzeltem ) a kellemetlen szagot.

Én sem adtam a családnak. Szerencsére reggel készítettem, és így maradt időm egy gyors menüváltásra :)

2016. ápr. 5. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Sajnálom, nem akartalak megsérteni a finnyás kifejezéssel, igazatok van. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy én vagyok az ordenáré nagy disznó, hogy mindent megeszek, mert sajnálom kidobni. Volt már, hogy egész este szenvedtem egy romlott túrórudi miatt, de nagyon sajnálom az ételt.
2016. ápr. 5. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
#8, tehát inkább fos0l 2 napot, de nem dobod ki a lejárt dolgokat? Mi ennek az értelme? A romlott étel nem válik nem romlottá attól még, hogy te megeszed.
2016. ápr. 5. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, mindenkinek ment a zöld pacsi.
2016. ápr. 5. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!