Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti készítettek már sörrel...

Ti készítettek már sörrel pizzát? Normális, ha kissé lágyabb marad a tésztája, vagy csak kevés volt a liszt?

Figyelt kérdés
Nemrég találtam egy receptleírást, amiben a pizzához az életsztőt sörben kelesztik, persze cukor kíséretében.
2016. ápr. 6. 07:16
 1/5 aperitif ***** válasza:
100%
Még nem készítettem sörrel, de minden tésztánál a liszt-folyadék arány csak hozzávetőleges. Ha túl lágy, akkor lisztet teszek még hozzá, ha túl kemény, akkor vizet.
2016. ápr. 6. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A sörben is az élesztő a lényeg, gondolom.
2016. ápr. 6. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen. Meg az hogy levegős lesz tőle, meg sokkal hangulatosabb az íze.
2016. ápr. 6. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha pizza előtt és után sört iszom akkor van hangulat, valóban! :D
2016. ápr. 6. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Próbáld ki a receptet :) Olyan, mintha söröznél pizza mellett, de nem :)
2016. ápr. 7. 08:37

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!