Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a vöröshagyma karikákat...

Ha a vöröshagyma karikákat csak simán lisztbe mártom és utána tojásba úgy is sikerül?

Figyelt kérdés

a végeredmény jó lesz így is?

kérlek segítsetek nekem


egy amatőr férfi :D



2016. jún. 23. 11:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen, de még jobb, ha a tojás után megeegyszer lisztbe mártod - akkor finom ropogós lesz.
2016. jún. 23. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
2%

Meg vagyok rőkönyödve, hogy sütni nem kell???

Csak a mártogatástól is ropogós lesz? :-)

2016. jún. 23. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

2. Szerintem úgy gondolta a kérdező, hogy a zsemlemorzsát hanyagolja.

Igen jó lesz, de én is visszamártanám még lisztbe.

De ha esetleg van otthon teljes kiőrlésű liszted az még jobb. Én egy időben azzal sütöttem a rántott húst mikor a férjemnek magas volt a cukra, és nekem úgy tűnt sokkal ropogósabb volt a panír.

2016. jún. 23. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, de úgy fog kinézni, mint a bundáskenyér, és össze is ragadhatnak sülés közben.

A klasszikus csak a lisztbe mártás, a lisztben szétszedni karikákra, egy szűrőben lerázni a felesleges lisztet, aztán mehet a forró zsiradékba. Ha szép aranybarna, akkor szűrőlapáttal villámgyorsan kikapkodni egy konyhai papírtörlővel bélelt tálra.

2016. jún. 23. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, vagy csak simán lisztbe, vagy esetleg lisztbe - tojásba - lisztbe! de én minden mártogatás nélkül natúr is csinálok hagymakarikát
2016. jún. 23. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Akkor itt már kavarodtunk!

- Egyik féle kaja, a kérdező-féle a rántott hagyma: igen, finomabb lesz, ha a tojás után még egyszer lisztbe, vagy zsemlemorzsába is bemártod, és úgy sütöd ki.

- Másik fajta, a ropogósra sütött hagyma, amikor csak lisztbe forgatjuk a hagymát, szűrőn keresztül lerázzuk róla a felesleges lisztet, és úgy sütjük. Ez esetben már tojásba és egyebekbe nem forgatjuk. Ezt a hagymát szoktam pl. a csülök pékné módra, vagy a "cigánypecsenye" tetejére, hasonló esetekben készíteni.

2016. jún. 23. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, a kérdésből sajnos nem derül ki, hogy rántott hagymakarikát, ami liszt-tojás-zsemlemorzsa, vagy sült hagymakarikát szeretne-e az "amatőr " fiúnk :D

De, ha már említették a teljes kiőrlésű lisztet, én is írok egy isteni ropogós megoldást sült hagymára.

Ehhez kukoricaliszt kell.liszt-tojás-liszt a sorrend, és a forró olaj a folytatás.

Remélem, hogy ennyi ajánlat közül megtalálja a legszimpatikusabbat.

Persze a későbbiekre gondolva, lehetőség van az újabb alapanyagok beszerzésére is, igy, ha most nem is, máskor ki lehet próbálni.

Egyébiránt a klasszikus sült hagymát én is sültek tetejére, illetve még a sárgaborsó főzelék tetejére szoktam tenni.

2016. jún. 23. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat :)
2016. jún. 24. 03:19
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Valakinek nagyon nem tetszett, hogy a tisztánlátás érdekében szétválasztottam a rántott hagymakarikák és a sült hagymakarikák készítésének menetét!!

Mindenki más válasza tökéletes, csak az enyémbe kötött bele az illető! Most mondjam, hogy akárhogyan is készíti el, akadjon meg a torkán??? Még senkit sem hallottam megfulladni a hagymakarikától! Lehet, hogy ő lesz az első? :))

2016. jún. 24. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
nyugi van,túl reagálod barátom :D
2016. jún. 24. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!