Só helyet cukrot raktam a hús levesbe valaogy lehetne korigálni ezt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 12:39
1/8 anonim válasza:
Ha annyi cukrot raktál mint amennyi só kellett volna, az nem hiszem, hogy nagyon kiérződik ennyi vízmennyiségnél.
2/8 anonim válasza:
A burgonya nem csak a sót de cukrot is magába szívja. Tegyél bele egy egész burgonyát. Ha megfőtt a burgonya és még mindig édes akkor vegyél le húsleves levéből . Pótold vízzel és főzd össze + tegyél sót hozzá.
3/8 anonim válasza:
Ha érzed rajta a cukrot akkor nem. Esetleg ha nem főzted sokáig ilyen módon, a benne lévő dolgok még menthetőek, rottyants új vizet, persze ha a szilárd hozzávalók mar készen voltak, a lé már nem lesz ugyanolyan jó.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, mikor kezdted főzni, és mennyi volt az a cukor, ami só helyett került bele. Kóstolással eldöntheted, hogy ehető -e utánsózással, vagy nagyon édeskés lett. Ekkor más nincs, mint lemersz a léből,(ne öntsd ki rögtön, lehet, hogy még kell, de, ha sok, elteheted alaplének is a műa. flakonba lefagyasztva, majd valamihez még jól jöhet. ) és pótlod vízzel. Ezután megint kóstolás, míg ehető ízű nem lesz.
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, ha teszel bele 1 ek. VEGETAT .
7/8 anonim válasza:
Mikor vetted észre. A még az elején, akkor cseréld le a levet sósra. Hát lehet, hogy leveskockával fel kell majd javítani, ha már sok értékes cucc kifőtt a húsból, zöldségből.
8/8 anonim válasza:
azóta biztos megfőtt, milyen lett??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!