Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit együnk holnap és holnap...

Mit együnk holnap és holnap után ebédre?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Levelestésztában sült gombás, zöldséges húst, kapormártással
2010. ápr. 16. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:



◦40 dkg darált hús

◦1 dl tejszín

◦20 dkg fetasajt

◦2 darab paradicsom

◦1-2 gerezd fokhagyma

◦25 dkg fusilli (orsó) tészta

◦ízlés szerint citromlé

◦1-2 ek. olivaolaj

◦só

◦1 tasak KNORR Görög rakott burgonya Rafinéria

A tésztát forrásban levő sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A darált húst kevés olívaolajon a zúzott fokhagymával megpirítjuk, 5 dl hideg vízzel felöntjük, belekeverjük a tasak tartalmát, és folyamatos kevergetés mellett felforraljuk. A feta sajtot szétmorzsoljuk, a felét a szószhoz adjuk, és ízlés szerint 1-2 ek. citromlével ízesítjük. A paradicsomot megmossuk, kockára vágjuk. A tésztát elkeverjük a darált húsos szósszal, a tetejére szórjuk a paradicsomkockákat. A maradék feta sajtot elkeverjük a tejszínnel, és eloszlatjuk a rakott tészta tetején. 175-200°C-ra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük

2010. ápr. 16. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
jah sorry utolsó vagyok:mediterrán rakott tészta.
2010. ápr. 16. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Holnap: húsleves, rántott hús rizzsel

Holnapután: palócleves, mákos guba. Már amennyire illenek egymáshoz!

2010. ápr. 16. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk szombaton csirkebecsinált leves lesz, utána tejfölös szelet nokedlival, csalamádéval, vasárnapra brokkolikrémlevest gondoltam ki görögös sült hússal, rozmaringos krumplival, joghurtos uborkasalátával.

Ha lesz lelki erőm, akkor holnap sütök még egy csokis-meggyes piskótát is hétvégi nasinak.

2010. ápr. 16. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

nálunk bakonyi borda lesz nokedlivel és tavaszi zöldségleves

vasárnap disznópörkölt tarhonyával, savanyúság.

2010. ápr. 16. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
gulyásleves, lepcsánka fokhagymás tejföllel
2010. ápr. 16. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves 4.-ik leírnád a csirke becsinált leves receptjét?Nagyon örülnék neki,privibe is jöhet.Előre is köszönöm.
2010. ápr. 17. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
18:07, a negyedik vagyok :) íme a csirkebecsinált leves receptje, én is így csinálom, de ha olyan kedvem van, akkor nem (csak) aprólékból, hanem akár combból, vagy csak nyakból, esetleg kockázott csirkemellből vagy ezek kombinációjából készítem.
2010. ápr. 17. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!