Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott sajtot mivel panirozna...

Rántott sajtot mivel paniroznak? Valami olyasmit hallottam, hogy nem a klasszikus liszt-tojás-prézli, hanem sűrű palacsintatésztában forgatják meg s utána azt prézliben.

Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én hagyományos liszt-tojás-prézliben panírozom. De hogy ne folyón ki a meleg sajt, így duplán kell panírozni. Akkor tökéletes lesz.

Vagyis.

liszt-tojás-prézli-tojás-prézli.

A palacsintatésztás verzióban szétolvad a sajt amikor sütöd

2016. júl. 22. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Liszt nem kell, nem ragad rá. Tojás és prézli kell, de kétszer, és nagyon ügyelni kell rá, hogy ne legyen lyuk a paníron. Sütés közben se szakadjon, lyukadjon ki.
2016. júl. 22. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Palacsinta tésztás dolog nem működik... Liszt ,tojás , prézli, tojás ,prézli duplán kell. ha szép simára szeretnéd. Ha kicsit felszeretnéd dobni a rántott sajtot baconbe tekerheted és a sima morzsa helyett panko morzsát lehet használni.Jó forró bő olajba kell sütni..
2016. júl. 22. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én hagyományosan szoktam, csak sütés előtt berakom őket a fagyasztóba, és fagyos állapotban sütöm ki.
2016. júl. 22. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Első mondja jól. És igen kell a liszt is.
2016. júl. 22. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
Ezt próbáld ki: reszelt sajt+tojás+liszt, össze kevered kis golyókat formázol vele és olajban kisütöd! isteni finom és egyáltalán nem folyik szét! :)
2016. okt. 20. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi, ezt kipróbálom!:)
2016. okt. 20. 13:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!