Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem sült át a rántott csirkeco...

Nem sült át a rántott csirkecomb. Mit csináljak vele? Olaj sincs már.

Figyelt kérdés
Nem sült át mindegyik rántott csirkecomb. Párom meg már kiboritotta az olahat,mert égett volt. Csak sütőpapir van itthon. Olajat most nem tudok venni. Mit csináljak? Ki kell dobnom?
2016. júl. 25. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Süsd meg sütőben.
2016. júl. 25. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Vagy süsd át sütöben - de úgy könnyen megég, vagy tedd be a mikróba pár percre.
2016. júl. 25. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Ha van egy kevés vaj olvaszd meg forgasd meg benne a húsokat. Vágd be csontos résznél. Tedd sütőpapira és sütőben kb 10-15 perc alatt átsül. Én beszoktam a csont mellett vagdosni és kiterítem a húst a csont körül. Vagy ki is csontozhatod az legbiztosabb.
2016. júl. 25. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Rakd be a mikróba jó pár percre.
2016. júl. 25. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

4

Ezt meg hol hallottad? Nálunk rántunk csirkecombot nert arra való.

2016. júl. 25. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Mikróban átfő a belseje. A panír mondjuk meglöttyed, de a hús átfő. Vagy: sütőbe is beteheted egy időre, az is átsüti.
2016. júl. 25. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Már biztosan megoldottad valahogy, de én csak azt tudom ajánlani máskorra, hogy mindig még nyersen legalább 3 helyen szúrj be éles késsel csontig a bőr alatt, vagy csontozd ki.

Így soha nem ér meglepetés, hogy a csont mellett véres, sületlen a hús.Igazán nem sok plusz munka, és nagyon hatékony.

2016. júl. 25. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Én is ezt tanácsolom, hogy a csont mellett vágd be két oldalt. Kicsontozni nem kell, de ha bevágod két oldalt, akkor már eléggé kilapul, és szépen át tud sülni. És nem kell nagyon hirtelen kisütni, mint a karajt, lehet sütögetni alacsonyabb lángon akár 15 percig is egy combocskát, akkor át fog sülni szépen. Nem keményszik meg, nem szárad ki a csirkecomb, emiatt ne aggódj.
2016. júl. 25. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
17%
A bevágás mellett azt is ajánlom, hogy előtte főzd meg, és utána panírozd.
2016. júl. 26. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!